Az idei Brain Bar nagydobása: NONKONFORM Nite

A NONKONFORM Nite a jövőfesztivál első napját megkoronázó előadássorozat, ami Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítójának NONKONFORM című könyvének bemutatójával kezdődik, majd Malcolm Gladwell hatszoros New York Times bestsellerszerző előadásával zárul. 

A részvételhez szükséges előregisztrációt már lezártuk. 

Malcolm Gladwell, hatszoros New York Times bestsellerszerző, a Fordulópont, a Kivételesek és az Ismerős ismeretlenek írója is a Brain Bar színpadára lép! Ő az, aki az eszmék elterjedésével, a döntés pszichológiájával vagy a siker gyökerével kapcsolatos feltételezéseinket a fejük tetejére állította, és akit Barack Obama a mobilján hív fel. A Brain Bar színpadán viszont a mi jövőnkről fog beszélni: a Z generációt terhelő krízisekről és az átalakult jövőképünkről. 

A Brain Bar alapítója, Böszörményi-Nagy Gergely kompakt olvasókönyvbe rendezte azokat a tudományos és közéleti könyvismertetőket, amiket a Mandiner hasábjain közölt az elmúlt években. A könyv bemutatója pedig hol máshol lehetne, mint Brain Baron?

A könyvbemutató Facebook-eseménye itt elérhető.

Dedikálás

A NONKONFORM Nite-ot megelőzően 16 órától Böszörményi-Nagy Gergely dedikálja is a jövő olvasókönyveit. Illetve a kétnapos fesztivál alatt megvásárolhatod a NONKONFORM-ot és Malcolm Gladwell magyarul megjelent műveit is a helyszínen, egyenesen a kiadótól. 

Előregisztráció

Hivatkozás másolása

Az előadássorozaton való részvételhez szükséges előregisztráció már lezárult.

FONTOS, hogy amennyiben korábban regisztráltál, a regisztrációd csak akkor érvényes, ha erről emailben megerősítést kapsz tőlünk, azaz a kérdőív kitöltése önmagában nem garantálja az ülőhelyedet. 

Ha esetleg lemaradnál, akkor se add fel! Ha az előadás előtt felszabadulnak helyek, akár még az első sorokba is kerülhetsz, ehhez viszont türelemre van szükség. Azonban, ha nem szeretnél sorban állni, az sem gond, hiszen az előadásokat élőben közvetíteni fogjuk a Forum színpadon. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!