Brain Bar DIÁKNAGYKÖVETI PROGRAM ISMERTETŐ

Mit csinál egy Brain Bar diáknagykövet?

Hivatkozás másolása

Olyan diáknagyköveteket keresünk, akik szeretnék megérteni és képviselni a Brain Bar értékeit. Te lehetsz a kapocs a diákok és a fesztivál közt, valamint segíthetsz minket abban, hogy közösen juttassuk el a Brain Bar üzeneteit számukra. Célunk, hogy általad építhessünk ki szorosabb kapcsolatot a diáksággal és még több embert tudjunk elérni, akikkel közösen formálhassuk a jövőt.

A következőkben kérjük a segítségedet:

 • Oszd meg a Brain Barral kapcsolatos élményeidet társaiddal
 • Írj egy bemutatkozást magadról, amelyet a honlapunk diáknagyköveteket bemutató szekciójában teszünk közzé
 • Vegyél részt a Brain Bar egyetemi rendezvényein (előadások, szervezés)
 • Vegyél részt a Brain Bar promóciós aktivitásaiban (videók, kiállítások, webináriumok)
 • Vegyél részt a Brain Bar közösségimédia-platformjainak építésében (Facebook, Instagram, YouTube, Tiktok, stb.)
 • Dolgozz együtt a Brain Bar csapatával azon, hogy minél több diák csatlakozzon a Brain Bar Közösséghez.

Ezen túl természetesen nyitottak vagyunk a Te ötleteidre azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnánk a Brain Bart minél közelebb hozni az új generációhoz.

Mit kapsz cserébe?

Hivatkozás másolása
 • Nagyszerűen fog kinézni az önéletrajzodban: bár diáknagykövetnek lenni nem egy fizetős főállás, de igazán szuper tapasztalatot tudsz vele szerezni. Fejlesztheted a kommunikációs és a prezentációs képességeidet és egy mély rálátást szerezhetsz a rendezvények világára.
 • Kapcsolatépítés: a világ sok tájáról találkozhatsz hozzád hasonló diákokkal és a Brain Bar szervezői csapatával is szorosan dolgozhatsz együtt. Ez hasznos lehet számodra, amikor ajánlólevélre vagy fontos kapcsolatokra lesz szükséged az első munkahelyedhez.
 • Részt vehetsz a rendezvényeken: nem kell beszállnod az önkéntes pozíciókért, hanem automatikusan részt vehetsz önkéntesként a rendezvényeinken és akár az előadóinkhoz is közel kerülhetsz.
 • Tréningek: Belsős Brain Bar tréningek alatt fejlesztjük a képességeidet a rendezvényszervezés, kommunikáció, videókészítés, tartalomgyártás és projektmenedzsment témákban.
 • Láthatóság: Az összes diáknagykövetünket megjelentetjük az online felületeinken, hogy a diákok minél könnyebben kapcsolatba kerülhessenek veled.
 • Oklevél: Lehetsz diáknagykövet egy vagy akár több éven keresztül is. Miután sikeresen teljesítettél egy évet, oklevelet állítunk ki számodra.
 • Jó móka: Új barátokra tehetsz szert, kipróbálhatsz eddig teljesen ismeretlen dolgokat. Beleláthatsz hogyan működik a rendezvényszervezés a valóságban és új tapasztalatokat szerezhetsz izgalmas módon.

Ki jelentkezhet diáknagykövetnek?

Hivatkozás másolása

Bárki jelentkezhet, aki nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgató, beleértve az alapfokú, a mester és a PhD tanulmányaikat végző diákokat is. A 16-odik életévüket betöltő középiskolai tanulók jelentkezését is elfogadjuk.

A diáknagyköveteink legfőképp magabiztosak, dinamikusak és jó kommunikátorok. Ezekre a készségekre lesz leginkább szükséged:

 • Nyilvános beszéd
 • Kommunikációs készségek
 • Prezentációs készség
 • Csapatban való gondolkodás és együttműködés
 • Kapcsolatépítés

Mennyi időre lesz szükséged a feladatok elvégzéshez?

Hivatkozás másolása

Természetesen rugalmas lesz az időbeosztásod és egy közös megállapodáson fog alapulni.

Hogyan tudod megtanulni mit jelent diáknagykövetnek lenni?

Hivatkozás másolása

Amint bekerülsz a programba, végigvezetünk egy orientációs tréningen, ahol minden szükséges tudást átadunk neked. A programban folyamatos támogatást fogsz kapni a Brain Bar csapattagjaitól.

Ez egy gyakornoki program?

Hivatkozás másolása

A Diáknagyköveti Program nem gyakornokság. De fontos, hogy a jól teljesítő diáknagyköveteink lesznek az elsődleges jelöltjeink a gyakornoki programunkba vagy ha a Brain Bar szervező csapatát bővíteni szeretnénk új tagokkal.

Mennyi ideig tart a Diáknagyköveti Program?

Hivatkozás másolása

A nagyköveti feladatok mindig egy szemesztert ölelnek fel, de folytatódhatnak a következő tanévben is. Ha jól teljesítesz nagykövetként akkor a tanulmányaid befejezéséig nagykövet maradhatsz. 

Ki a Program koordinátora?

Hivatkozás másolása

A Diáknagyköveti Program koordinátora a Brain Bar szervező csapatának tagja, aki felelős azért, hogy a programban résztvevő diákok a lehető legjobban teljesíthessék a feladataikat. 

Van már az iskolámban Brain Bar diáknagykövet. Jelentkezhetek én is vagy ez kizáró ok?

Hivatkozás másolása

A legtöbb egyetemi és főiskolai szakról egy nagykövettel dolgozunk együtt, de egyénenként eltérő lehet az a fókusz, amit a feladatok során meghatározunk, ezért mindenképp jelentkezz, mert megpróbálunk mindenkinek hozzá illő feladatot találni.

Hogyan tudok jelentkezni?

Hivatkozás másolása

Ha olyan diák vagy, aki megfelel a fent leírt oktatási követelményeknek, akkor töltsd ki a Diáknagyköveti Program oldalon található jelentkezési nyilatkozatot.

Hogyan működik az kiválasztási folyamat?

Hivatkozás másolása

Amikor elfogadtuk a jelentkezésed, a továbbjutó diákokat meghívjuk egy személyes/videó elbeszélgetésre.

További információ

Hivatkozás másolása

Ha bármilyen kérdésed lenne a felvételi folyamattal kapcsolatban vagy több részletet szeretnél megtudni a Diáknagyköveti Programról, akkor írj nekünk levelet a juca@brainbar.com címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!