A Zene Házába költözik a Brain Bar

Prekopa Loretta

Új alapokra helyezzük a jövőd

Hivatkozás másolása

A Brain Bar idei előadói ismét Budapestre hozzák a jövőt. 2022. szeptember 29-30. között új helyszínen, a többszörösen díjazott Magyar Zene Házában időkaput nyit a jövőfesztivál.

Ha már jártál Brain Baron tudod, hogy nem ijedünk meg a kényes témáktól, sem a tabuktól vagy a heves vitától. Ha pedig még nem voltál, idén ne hagyd ki, mert az emberiség legfontosabb kérdéseit helyezzük a fókuszba. Ezt garantáljuk. Többek között olyan témákat feszegetünk majd együtt, mint a nagyvállalatok és az influenszerek manipulatív hatása a generációnkra, a biztonság fogalmának átalakulása a 21. században, illetve a metaverzum jövője. Mindehhez pedig a világ legjelentősebb gondolkodóit hozzuk el nektek!

Tartsatok velünk két nap jövőformálásra, fesztiválozzunk együtt a világ legmeghatározóbb gondolkodóival és vitassuk meg velük a legégetőbb kérdéseket lélegzetelállító környezetben!

A Brain Bar diákok és tanárok számára 2022-ben is ingyenes, csak egy kérdőívet kell kitölteni. Ehhez kattints ide! Ha pedig kedvezményes early bird jegyet szeretnél, azt itt találod.

Iratkozz fel hírlevelünkre!