Partnerségi együttműködések

Hivatkozás másolása

A Brain Bar mögött egész éves munka van — és minőségi együttműködés olyan vállalatokkal, akik akarnak és tudnak is mondani valami előremutatót a Z-generációnak.

Éppen ezért mi abban hiszünk, hogy időt kell adni a partnereink által képviselt értékek, kulcsüzenetek megismerésének. Rapid, dobozos megoldások helyett igényes márkamegjelenéseket, formabontó és hatékony tartalmi kooperációkat dolgozunk ki.

Partneri megkeresés

Minden érdeklődővel nagyon szívesen átbeszéljük a kiajánlóban ismertetett lehetőségeket egy személyes vagy online callban is, de számunkra fontos, hogy egymás idejét megbecsülve, a lehetőségekhez képest már első alkalommal felkészülten ülhessünk le egyeztetni. Az alábbi űrlap kitöltésénél arra kérjük leendő partnerünket, hogy írja le elképzeléseit és kérdéseit minél részletesebben, vagy akár adjon meg csatolmányban cégismertetőt, bemutatkozót, hivatkozásokat. Előre is köszönjük!

Milyen lehetőség keltette fel az érdeklődését a kiajánlóban? Csatolmány Cégismertető, bemutatkozó Weboldal, cégismertető, bemutatkozó

Iratkozz fel hírlevelünkre!