Hogyan írja át a hip-hop a jövőt?

Ülünk a zöldben, jól szól a hang, fogékony mindenki. A legszebb, hogy a közönség soraiból a kérdések is tök jók felénk, néhány zsurnaliszta tanulhatna innen. Tanulunk mi is, mert a 45 perc nem mindig elég, hogy megfejtsük, de arra igen, hogy képet kapjunk egymásról, a gondolatokról. Meg hogy tök máshonnan jövünk, de ugyanúgy szeretjük ezt a stílust.

- így jellemezte Eckü a Brain Baros beszélgetést, amelyben összehoztuk a magyar hiphop újgenerációs tehetségeit a szcéna hosszú évek óta mérvadó szereplőivel. A Hősök rapperén kívül Lil Frakk, Sisi, 6363 (vagyis Gege) és Busa Pista gondolkodtak közösen arról, vesztett-e a műfaj lázadó az értékeiből azzal, hogy az utóbbi években népszerűbbé vált, mint eddig bármikor. 

Elárulja a hiphopot és magát az az előadó, akit játszik a rádió, vagy aki szerepel a TV-ben? Mi a legnagyobb különbség a régi és a mai hiphop között? Hány év van még a rap-mániában, és mi venné át a helyét, ha megfáradna? Ezekről a kérdésekről is szó volt a hazai hiphop-érák legnagyobbjainak beszélgetésben, amelyet már Spotify-on is meghallgathatsz!  

Iratkozz fel hírlevelünkre!