Így készülj a Brain Barra!

Prekopa Loretta

Holnap kezdődik a két napon át tartó időutazás a jövőbe, úgyhogy megválaszolunk neked minden kérdést, ami felmerülhet, amikor készülsz a Brain Barra! 

Amit mindenképp tegyél meg mielőtt elindulsz:

Hivatkozás másolása

Ne hagyd otthon! 

  • Jegyzetfüzet és toll 
    Brain Barra a világ minden pontjáról érkeznek napjaink legmeghatározóbb gondolkodói. Előadásaik formálhatják a jövőd, fejetetejére állíthatják a gondolkodásod és új alapokra helyezhetik a világképed. Érdemes lehet lejegyezni egy-két nagyobb horderejű gondolatot. 
  • Újratölthető palack 
    A jövőfesztiválon nagyon vigyázunk a Földre, hiszen ez a jövőnk legfőbb záloga! Nemcsak a színpadon beszélünk környezetbarát repülésről, fenntartható közlekedésről és zöld kapitalizmusról, hanem a rendezvény legapróbb részleteiben is szem előtt tartjuk a bolygónk jövőjét! Csatlkozz te is a környezetvédelemhez, és palackozott víz vásárlása helyett, hozd el a palackod és töltsd újra, amikor szükséges. Maradj zöld, maradj hidratált! 
  • Telefontöltő
    A fesztivál alatt a Brain Bar App a “legjobb barátod”, úgyhogy ne maradj telefon nélkül! Hozz power bankot vagy telefontöltőt, hogy a mobilod is bírja a napot! A Zene Házában könnyen találsz majd konnektorokat a telefontöltéshez! 

  

Öltözz melegen! 

  

Gondoskodtunk róla, hogy az időjárás ne befolyásolja a fesztivál élményedet, de az a biztos, ha rétegesen és melegen öltözködsz! 

   

Töltsd le a Brain Bar Appot! 

   

A jövőfesztivál Brain Bar App-pal a zsebedben lesz az igazi, ott megtalálsz minden infót, amire a helyszínen szükséged lehet! Hozd ki a maximumot a Brain Barból, csekkold az Acitivities menüpontot az alkalmazásban, hogy ne maradj le semmiről! Tervezd meg a napod és értesülj gyorsan az újdonságokról! Két napon keresztül egyszerre négy helyszínen zajlik a jövőformálás. Ha nem tudsz egyszerre jelen lenni több helyen vagy visszamenni az időben, akkor neked is nagyon hasznos lehet az, hogy az alkalmazásban kiválaszthatod melyik előadásokon szeretnél mindenképp ott lenni és előre megtervezheted a napod! Ha elkezdődik egy fontos program, valami változás van, vagy bármi olyan történik, amiről jobb nem lemaradni, értesíteni fogunk az alkalmazásban! 

Tervezd meg az utad! 

   

Tömegközlekedés: Legkényelmesebben a 70-es trolival vagy M1-es metróval tudod megközelíteni a Zene Házát. Azonban jó, ha tudod, hogy szeptember 30-án délután 4 órától le lesz zárva a Hősök tere és több odavezető útvonal, ezért a 105-ös, 178-as, 20-as, 20E, 30-as, 30A, és 230-as buszok, valamint a 75-ös troli elterelt útvonalon közlekednek és a Hősök terén nem áll meg az M1-es metró. A 70-es troli viszont zavartalanul közlekedik. 

  

Autós érkezés: A környezetvédelem szellemében, ha teheted, válaszd a legfenntarthatóbb közlekedési lehetőségeket, mint például a MOL Bubi és Limo, vagy a tömegközlekedés. Ha mégis autóval érkeznél a Néprajzi Múzeum mélygarázsában tudsz parkolni parkolójegy ellenében. Onnan mindössze 4 perc séta a Zene Háza. 

   

Gyere minél hamarabb!

  

A jól ismert közmondás a koránkelésről Brain Baron is igaz! Ne maradj le a fesztiválmegnyitóról és a nap első előadásairól! Az érkezésbe azt is számold bele, hogy még regisztrálnod kell az előadások előtt! 

Ami felmerülhet, amikor odaérsz:

Hivatkozás másolása

Mi lesz, ha esik? 

  

Ne aggódj, az időjárás nem állíthat meg minket, mindenre van tervünk! Biztosan nem fogsz fázni, mert a szabadtéri helyszínek is fedettek és a kinti színpadnál fűtőegységeket is elhelyezünk, sőt takarókról is gondoskodunk! Egy forró teával vagy kávéval ízleld meg a Városligetben az őszi fesztiválozás varázsát! 

Van ruhatár? 

  

A Zene Háza ruhatára ingyenesen rendelkezésre áll az egész rendezvény alatt, sőt az –1-es szinten még zárható szekrények is rendelkezésre állnak, hogy biztonságban tudd az értékeid és zavartalanul élvezhesd a fesztivált! 

  

Mit fogok enni? 

  

Az egész napos jövőformálás közben időnként rád fér majd az utántöltés! Ne aggódj, a helyszínen van étel és kávé. Látogasd meg a Zene Háza kávéházát, vagy éttermét vagy csekkold a food truck rallyt az ebédszünetben, hogy le ne merüljenek az elemeid! 

  

Hogy is van ez a NONKONFORM Nite? 

  

Ne feledd, hogy az első napot záró NONKONFORM Nite-on való részvétel feltétele az előzetesen jóváhagyott regisztráció. Ha erről már lemaradtál, ne aggódj, a program közvetítve lesz a Forum Stage-en, illetve, ha felszabadulnak helyek és türelmes vagy, még az is lehet, hogy az első sorok egyikéből élvezheted A Brain Bar alapítója, Böszörményi-Nagy Gergely könyvbemutató beszélgetését és Malcolm Gladwell előadását! 

Készülj fel egy felejthetetlen élményre, ami meghatározza a következő éveid! Ha további kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal a közösségi média csatornáinkon vagy a connect@brainbar.com email címen! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!