GYIK

EN | HU

Miért került át a Brain Bar időpontja őszre?
A koronavírus (COVID-19) okozta járványügyi veszélyhelyzet miatt, a látogatóink, előadóink, partnereink és a Brain Bar csapat jólétét szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy az idei Brain Bart ősszel rendezzük meg.

Mikor lesz a Brain Bar?
A 2020-as Brain Bart szeptember 18-19-én tartjuk meg.

Hol lesz ősszel a Brain Bar?
A helyszín nem változik, a fesztivált továbbra is a Budapesti Corvinus Egyetemen rendezzük.

Változik-e a program az új időpont miatt?
A Brain Bar is alkalmazkodik a megváltozott helyzethez. Nem csupán az időpont, a tervezett program is új: jövőfesztiválként nem is lehet számunkra kérdés, hogy idén a válság utáni újrakezdés adja a fő témát. A Brain Bartól megszokott módon, top nemzetközi előadókkal és magas szintű tudással szeretnénk segíteni benneteket, hogy eligazodjatok a koronavírus utáni világban. A különleges Brain Bar fesztivál címe is Reboot!, azaz újrakezdés lesz.

A fesztiválról és a programról többet megtudhatsz a Facebook oldalunkon, a Facebook eseményben és ha feliratkozol a hírlevelünkre.

Mit tegyek, ha már van jegyem?
Nem kell tenned semmit. A már megváltott belépőd változatlanul érvényes lesz az új időpontban is. A jegyeden található QR kódot kell majd bemutatnod a belépésnél, így kapod meg a karszalagodat.

Mit tehetek, ha nem tudok részt venni az új, őszi fesztiválidőpontban?
Amennyiben már van jegyed, de nem tudsz részt venni a fesztiválon, úgy a teljes jegyárat megtérítjük neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a jegyek visszaváltásra rendelkezésre álló idő 30 nap, így jegyedet június 6-ig tudod visszaváltani díjmentesen.

A fenti határidőn túl a jegyek visszaváltására nincs lehetőség, azonban a jegyeink a belépés pillanatáig szabadon átruházhatók.

Milyen biztonsági intézkedésekkel készül a Brain Bar az őszi időpontra?
Számunka a látogatóink, előadóink, partnereink és a Brain Bar csapat egészsége a legfontosabb, ennek tükrében az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Európai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (ECDC) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) javaslatai alapján:

- Megnöveljük a fertőtlenítés és tisztítás gyakoriságát, különösen a kritikus fesztiválhelyszíneken, mint a foodtruckot, mosdók és közösségi terek és környéke
- Megnöveljük az egészségügyi személyzet számát
- Tájékoztatókat helyezünk ki a helyes higiéniai gyakorlatokról
- Kézfogásmentessé tesszük a fesztivál területét, azaz tájékoztatjuk a látogatóinkat, hogy a gyakori kézfogás fokozott egészségügyi kockázattal jár

Mi van, ha őszre sem sikerül megállítani a koronavírus terjedését?
Senki nem tudja, hogy pontosan meddig tart a koronavírus okozta veszélyhelyzet, de a Brain Bar fesztivált biztosan megrendezzük 2020-ban is. Arra az esetre, ha szeptemberben sem lehet rendezvényt tartani, a csapatunk egy teljesen újragondolt online élménnyel készül. Teljes erőbedobással dolgozunk azon, hogy a Brain Bar alapértékeit megtartva, egy olyan virtuális eseményt valósítsunk meg, amely segít majd benneteket eligazodni a járvány utáni megváltozott világban. Az online Brain Bar részleteivel később, de mindenképpen időben jelentkezünk majd.

Mikor lesz a Brain Bar 2021-ben?
A Brain Bar 2021-ben a megszokott, nyár eleji időpontban kerül megrendezésre.