Brain Bar Érkezik a NONKONFORM, a Brain Bar alapítójának olvasókönyve a jövőről!

Bemutató a Brain Bar fesztiválon!

"Ez itt a konformizmus kora. A sokszínűség zászlaja alatt globális monokultúra épül, amiben minden iskolázott embernek ugyanazt kell gondolnia tudományról és vallásról, ökológiáról és technológiáról, nemzetről és nemzetközi kapcsolatokról, a helyes és üdvös életmód mibenlétéről. Az önálló vélemény az ifjú városlakó számára ma stratégiai kockázatot jelent.

Ez az olvasókönyv azoknak a fiatal magyaroknak szól, akik ambiciózusak, kíváncsiak, és a fontos kérdésekben nem fogadják el a vákumcsomagolt válaszokat."

  • "Könyvek a jövőről" című rovatában, a Mandiner hetilap hasábjain Böszörményi-Nagy Gergely már több mint százötven tudományos és közéleti könyvet mutatott be a magyar nyilvánosságnak. Régi és új műveket, amik bátor, izgalmas és megbízható útjelzők a jövőhöz. A legfontosabbakat most kompakt olvasókönyvbe rendezte, hogy egyben is elérhetővé tegye a közönség számára. 
  • A NONKONFORM nem "csak" egy könyv a könyvekről, hanem különleges tárgy is. Csatlakozott a szerzőhöz négy kiemelkedően tehetséges magyar illusztrátor, akik saját stílusukra és fantáziájukra építve készítették el az egyes fejezetek grafikáit. Az eredmény egy szokatlan és egyedülálló kötet, extra kivitelben.

A könyv már megvásárolható a kiadó MCC Press webshopján!

 

 

A NONKONFORM a Brain Bar jövőfesztiválon jelenik meg, amit 2022. szeptember 29-30-án rendezünk a városligeti Magyar Zene Házában:

 

  • 16:00-tól vásárlási lehetőség és dedikálás a Brain Bar Library helyszínén
  • 17:00-tól exkluzív könyvbemutató beszélgetés a nagyszínpadon Kadarkai Endre vezetésével

 

A részvétel feltételeiről tájékozódj a Facebook esemény oldalán!

Iratkozz fel hírlevelünkre!