Brain Bar DIÁKNAGYKÖVETI PROGRAM - ISMERTETŐ

Mit csinál egy Brain Bar diáknagykövet?

Hivatkozás másolása

Olyan diáknagyköveteket keresünk, akik szeretnék megérteni és képviselni a Brain Bar értékeit. Te lehetsz a kapocs a diákok és a fesztivál közt, valamint segíthetsz minket abban, hogy közösen juttassuk el a Brain Bar üzeneteit kortársaid számára. Célunk, hogy általad építhessünk ki szorosabb kapcsolatot a diáksággal, és még több embert tudjunk elérni, akikkel közösen formálhatjuk a jövőt.

Diáknagykövetként a következőkben kérjük majd a segítségedet:

 • Oszd meg a Brain Barral kapcsolatos élményeidet társaiddal;
 • Írj egy bemutatkozást magadról, amelyet a honlapunk diáknagyköveteket bemutató szekciójában teszünk közzé;
 • Vegyél részt a Brain Bar rendezvényein (előadások, szervezés, workshopok);
 • Vegyél részt a Brain Bar promóciós aktivitásaiban (videók, kiállítások, webináriumok);
 • Vegyél részt a Brain Bar közösségimédia-platformjainak építésében (Facebook, Instagram, YouTube, Tiktok, stb.);
 • Dolgozz együtt a Brain Bar csapatával azon, hogy minél több diák csatlakozzon a Brain Bar közösséghez.

Ezen túl természetesen nyitottak vagyunk a Te ötleteidre azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnánk a Brain Bart minél közelebb hozni az új generációhoz.

Mit kapsz cserébe?

Hivatkozás másolása
 • Nagyszerűen fog kinézni az önéletrajzodban: bár diáknagykövetnek lenni nem egy fizetős főállás, de igazán szuper tapasztalatot tudsz vele szerezni. Fejlesztheted a kommunikációs és a prezentációs képességeidet, és mély rálátást szerezhetsz a rendezvények világára.
 • Kapcsolatépítés: a világ sok tájáról találkozhatsz hozzád hasonló diákokkal, és a Brain Bar szervezői csapatával is szorosan dolgozhatsz együtt. Ez hasznos lehet számodra, amikor ajánlólevélre vagy fontos kapcsolatokra lesz szükséged az első (vagy a következő) munkahelyedhez.
 • Részt vehetsz a rendezvényeken: nem kell versenybe szállnod az önkéntes pozíciókért, hanem automatikusan részt vehetsz önkéntesként a rendezvényeinken. Ezzel pedig természetesen az is jár, hogy akár az előadóinkhoz is közel kerülhetsz: a rendezvény közben, vagy akár azt követően a csapatunkkal közösen kötetlenül beszélgethetsz velük.
 • Tréningek: Belsős Brain Bar tréningeken fejlesztjük a képességeidet kommunikáció, tartalomgyártás, projektmenedzsment, pénzügyi, gazdasági, sőt, akár természettudományos ismeretek területén is.
 • Láthatóság: Az összes diáknagykövetünket megjelentítjük az online felületeinken, hogy a diákok minél könnyebben kapcsolatba kerülhessenek veled.
 • Oklevél: Lehetsz diáknagykövet egy, vagy akár több éven keresztül is. Miután sikeresen teljesítettél egy évet, oklevelet állítunk ki számodra.
 • Jó móka: Új barátokra tehetsz szert, kipróbálhatsz eddig teljesen ismeretlen dolgokat. Beleláthatsz, hogyan működik a rendezvényszervezés a valóságban, és új tapasztalatokat szerezhetsz izgalmas módon.

Ki jelentkezhet diáknagykövetnek?

Hivatkozás másolása

Bárki jelentkezhet, aki nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgató, beleértve az alapfokú, a mester és a PhD tanulmányaikat végző diákokat is. A 16-odik életévüket betöltő középiskolai tanulók jelentkezését is elfogadjuk. Aktív félévre való bejelentkezés nem feltétel, továbbá végzős, diploma előtt álló hallgatók jelentkezését is szívesen várjuk.

A diáknagyköveteink legfőképp magabiztosak, dinamikusak és jó kommunikátorok. Ezekre a készségekre lesz leginkább szükséged:

 • Nyilvános beszédkészség
 • Kommunikációs készségek
 • Prezentációs készség
 • Csapatban való gondolkodás és együttműködés
 • Kapcsolatépítés

Mennyi időre lesz szükséged a feladatok elvégzéshez?

Hivatkozás másolása

Természetesen rugalmas lesz az időbeosztásod, és egy közös megállapodáson fog alapulni figyelembe véve azt, milyen típusú programok és feladatok érdekelnek. Azt biztosan szeretnénk kérni, hogy a nagy rendezvényeinken és a tréningprogramon vegyél részt, és az is fontos számunkra, hogy tartsd magad a megbeszélt ígéreteidhez. Általánosságban elmondható, hogy a tréningprogramot havonta 1-2 alkalommal, rendszerint péntek délutánonként szoktuk megrendezni.

Hogyan tudod megtanulni, mit jelent diáknagykövetnek lenni?

Hivatkozás másolása

Amint bekerülsz a programba, végigvezetünk egy orientációs és egy márkaképviseleti tréningen, ahol minden szükséges tudást átadunk neked. A programban folyamatos támogatást fogsz kapni a Brain Bar csapattagjaitól.

Ez egy gyakornoki program?

Hivatkozás másolása

A Diáknagyköveti Program nem gyakornokság. De fontos, hogy a jól teljesítő diáknagyköveteink lesznek az elsődleges jelöltjeink, ha gyakornoki pozíciót hirdetünk, vagy ha a Brain Bar szervezőcsapatát bővíteni szeretnénk új tagokkal. Több jelenlegi csapattagunk is Diáknagykövetként kezdte nálunk a pályafutását.

Mennyi ideig tart a Diáknagyköveti Program?

Hivatkozás másolása

A nagyköveti feladatok mindig egy szemesztert ölelnek fel, de folytatódhatnak a következő tanévben is. Ha jól teljesítesz nagykövetként, akkor a tanulmányaid befejezéséig velünk maradhatsz. 

Ki a Program koordinátora?

Hivatkozás másolása

A Diáknagyköveti Program koordinátora a Brain Bar szervező csapatának tagja, aki felelős azért, hogy a programban résztvevő diákok a lehető legjobban teljesíthessék a feladataikat. 

Van már az iskolámban Brain Bar diáknagykövet. Jelentkezhetek én is vagy ez kizáró ok?

Hivatkozás másolása

A legtöbb egyetemi és főiskolai szakról egy nagykövettel dolgozunk együtt, de egyénenként eltérő lehet az a fókusz, amit a feladatok során meghatározunk, ezért mindenképp jelentkezz, mert megpróbálunk mindenkinek hozzá illő feladatot találni.

Hogyan tudok jelentkezni?

Hivatkozás másolása

Ha olyan diák vagy, aki megfelel a fent leírt oktatási követelményeknek, akkor töltsd ki a Diáknagyköveti Program oldalon található jelentkezési űrlapot.

Hogyan működik az kiválasztási folyamat?

Hivatkozás másolása

A jelentkezés után továbbjutó diákokat meghívjuk egy személyes/videós elbeszélgetésre.

További információ

Hivatkozás másolása

Ha bármilyen kérdésed lenne a felvételi folyamattal kapcsolatban, vagy több részletet szeretnél megtudni a Diáknagyköveti Programról, akkor írj nekünk levelet a balazs@brainbar.com címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!