BRAIN BAR DIÁKNAGYKÖVETI PROGRAM

A Brain Bar egy globális közösség azok számára, akik szeretnék formálni a jövőjüket. Célunk, hogy összekössük a legproaktívabb tehetségeket, és együtt meséljük el a holnap történetét. Szeretnénk téged is meghívni, hogy tarts velünk ezen az utazáson, és segíts minket abban, hogy a közönségünkhöz minél jobban el tudjuk juttatni az üzenetünket.

Diáknagykövetként a Brain Bar márkát fogod képviselni a középiskoládban vagy az egyetemeden, miközben betekintést nyerhetsz a világ vezető jövőformálói és az őket felvonultató fesztivál világába. Lehetőséged nyílik workshopjainkon fejleszteni személyes és a szakmai képességeidet egyaránt, miközben mi garantáljuk jó hangulatú, vidám utazást!

A részletekért kérjük, olvasd el az ezt az ismertetőt.

A diáknagyköveti csapatunk jelenlegi tagjai pedig itt mutatkoznak be.

Még nem köteleződtél el, de érdekel a program?

Nem kell rögtön jelentkezned! Először gyere és próbáld ki magad egy tréningalkalmon! Ha szívesen megnéznéd, milyen hangulatban telnek ezek a foglalkozások, és milyen szuper dolgokat tanulnak a diáknagykövetek, vedd fel velünk a kapcsolatot a balazs@brainbar.com e-mail címen.

Ha viszont máris jelentkeznél, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket. Tájékoztatunk, hogy az Ambassador Program elsődleges kapcsolattartási nyelve az angol.

Iratkozz fel hírlevelünkre!