Program Blokkok | Brain Bar 2023

Idén gondosan megszerveztük az agendánkat, amit különböző eseményblokkokra osztottuk, így biztosítva zavartalan és változatos élményt számotokra. Az alábbiakban többet is megtudhatsz a blokkjainkról.

Blokkok a Test & Lélek témán belül

Hivatkozás másolása

MIND OVER MATTER

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, közvetítve a Catalyst Stage színpadon, 2. nap, 17.45-19.20 

A depresszió, a szorongás és a stressz egy egész generációt bénít meg. Hogyan szabadulhatunk meg tőlük? Visszaállítható-e a kapcsolatok ereje széttöredezett világunkban?

Blokkok a Tehetség témán belül

Hivatkozás másolása

SMARTER EVERY DAY – I.

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 1. nap, 10.20 - 12.00

Alvászavarok, emelkedő lakbér, pénzproblémák - ha ezekkel a nehézségekkel küzdesz, mi segítünk. Szedd össze az életed az alvás erejével, és tudd meg, hogyan dolgozhatsz a nehezen megszerzett megtakarításaidért.

TALENT BREAKTHROUGH

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 1. nap, 14.50-16.30 

Mit tanítanak a felsővezetők a karrierről? Hogyan építheted fel a sajátodat? Vannak-e értelemdús és versenyképes állások a magyar cégeknél?

SMARTER EVERY DAY – II.

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 2. nap, 9.05- 10.45 

Készülj fel, hogy megtudd, hogyan ismerheted fel a mesterséges intelligencia által készített hamis dolgokat, hogy miért győz az egyszerűség a komplexitás felett, és azt, hogy hogyan lehet az ősi bölcsesség gyógyír a modern betegségek ellen.

SMARTER EVERY DAY – III.

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 2. nap, 9.20-10.55 

Itt az ideje megtudni, miért fontosak a matekórák, hogyan vigyázz a megtakarításodra, és miért érhet véget az olcsó utazások korszaka.

THE ART OF EXCELLENCE

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 2. nap, 16.25-17.45 

A tehetség a természetes szuperképességed. Fedezz fel elképesztő karriereket és lehengerlő történeteket, hogy megtudd, hol érdemes a legjobban kamatoztatnod a szaktudásodat.

Blokkok a Világkép témán belül

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 1. nap, 12.10-14.45 

A mesterséges intelligencia a legújabb őrület a világban. De vajon tényleg ez az emberi evolúció következő lépése? Hogyan fogja megváltoztatni a jövőnket?

REVOLUTIONS MEETS EVOLUTION

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 1. nap, 16.45-19.30 

Nézz fel a hírekből, hogy meglásd, milyen megatrendek alakítják az emberiséget. Miért szaggatják szét társadalmainkat az elit tagjai? Magyarország megrekedt Kelet és Nyugat között? És hová vezet minket az evolúció?

FUTUREPROOF COMMUNITIES

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 1. nap, 10.15-11.50 

A modern élet darabokra tör minket. Fel tudunk-e épülni közösségünk helyreállításával? Hogyan tehetjük őket az idő próbáját kiállóvá? És milyen hatást tudunk együtt elérni?

POWERING PROGRESS

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 1. nap, 16.30-17.30 

A városok egyre nagyobbak, zsúfoltabbak és fojtogatóbbak. Lehetséges-e élhetőbbé tenni őket? És honnan fogunk energiát nyerni a működtetésükhöz?

INFORMATION OVERLOAD

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 1. nap, 12.00-13.35 

Érzékszerveinket minden ezredmásodpercben megrohamozzák. De mi a fontos és mi a lényegtelen? Mi van, ha a közösségi média nem arról szól, hogy összeköt bennünket? A tudás feleslegessé válik a mesterséges intelligencia korában? És vajon tényleg tudjuk, hogyan működik a testünk?

BEYOND TECHNOLOGY

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 2. nap, 13.50-15.55 

Mi van, ha a technológia nem válasz az erőfeszítéseinkre? Vajon akkor miért vagyunk a megszállottjai? És miért mindig mi, emberek mondjuk ki az utolsó szót?

Blokkok a Biztonság témán belül

Hivatkozás másolása

SAFEGUARDING THE FUTURE

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 1. nap, 14.50-16.40 

Ha elkerüljük azt, amit nem érzünk biztonságosnak, az nem ment meg bennünket a valóságtól. De vajon tényleg egyre veszélyesebb a világunk? És hogyan kell szembenézni a minket fenyegető egzisztenciális kockázatokkal?

THE THREAT MATRIX

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 2. nap, 11.00-13.00 

Lehet, hogy téged nem érdekel a háború, de a háború érdeklődik irántad. Ideje búcsút inteni a szép időknek, és felkészülni a sötétebb jövőre?

Blokkok a Környezet témán belül

Hivatkozás másolása
 • Vision Stage, 2. nap, 14.15-16.00 

Egy új kontinensnyi műanyag úszik a Csendes-óceánban. Vajon végül belefulladunk a saját hulladékunkba? Végleg meg kellene szabadulnunk a műanyagtól? És hogyan segíthetnek a gombák abban, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a természettel?

CLIMATE MATTERS

Hivatkozás másolása
 • Catalyst Stage, 2. nap, 11.05-13.10 

Lángoló erdők, olvadó jégsapkák, viharok és aszály. Vajon az éghajlatváltozás rákényszerít bennünket, hogy változtassunk a szokásainkon? Hogyan alkalmazkodhatunk a túléléshez? És milyen tanulságokat vonhatunk le bolygónk történelméből?

Iratkozz fel hírlevelünkre!